in

Potresna ispovest SRPKINJE koja je odrasla u PATRIJAHALNOJ porodici: Stalno je slušala istu rečenicu kao pokvarenu ploču i PLAKALA

U njenoj ispovesti koja sada kruži Internetom, jedna žena je napisala koliko je bila tužna i usamljena kada je bila mlada jer skoro svakog dana slušala kako joj roditelji govore “ti si žena, ti si tuđa kuća”.

– “Ti si žena, ti si tuđa kuća”, kada se setim tih reči mojih roditelja i danas me bole grudi. Mnogo me je bolelo svaki put kada sam video tu veću privrženost sinu, nije smeo ništa da propusti, držao se pod staklenim zvonom. A ja…. Bila sam tuđa kuća – napisala je.

Međutim, sve je počelo da se menja kada je našla ljubav svog života!

Printscreen

 

 

– Udala sam se i otišla što sam dalje mogla. U tuđini, sa dva kofera u ruci, muž i ja smo krenuli od nule, sami i bez ičije pomoći. Bilo je teško, ali smo vremenom uspeli i digli se na noge. Svideo nam se život koji smo tamo negde imali, odlučili smo da se tu zauvek ostanemo i kupimo svoju kuću.

Tog dana, kada su potpisali kupoprodajni ugovor i kupili njihov dom, njen suprug joj je dao ključeve i rekao joj nešto što je ceo život želela da čuje.

– Sad više nisi tuđa kuća, sad je ovo tvoja kuća, kupio sam kuću da ti srce stavim na mesto – rekao joj je, ali iako je bila presrećna priznala je da prazninu koju ima u srcu nikada neće moći da “popuni” jer će joj uvek faliti roditeljska ljubav.

 

Udala se i sama BIRALA MUŽA, sad nema šta da traži u PORODIČNOJ KUĆI, može samo kafu da popije

NEVEROVATNA PRIČA: Kako je nepismeni Srbin postao jedan od NAJBOGATIJIH Amerikanaca!