in

Posle ČETIRI godine konačno ga je uhvatila u LAŽI i razotkrila veliku TAJNU: “Imamo zajedničkog sin koji izgleda NIKADA neće upoznati baku i deku”

Anonimna žena (26) i njen bivši partner (29) zabavljali su se četiri godine, a u tom periodu dobili su i sina. Iako su se razišli, ostali su u solidnim odnosima, prvenstveno zbog deteta.

Iako se ova majka trudila da se distancira od oca njenog deteta jedna stvar ju je uporno kopkala – nikada nije upoznala njegove roditelje ili ikoga od njegove familije.

– Tvrdio mi je, kroz vezu, da njegovi roditelji nisu dobri ljudi, ali sada sam saznala pravu istinu – otkrila je devojka u pismu upućenom psihoterapeutkinji, koje je objavljeno na portalu “The Sun”.

Kako ova mlada mama piše, ispostavilo se da roditelji njenog bivšeg ni ne znaju da ona postoji!

– Da, nikada im nije rekao da ima devojku, a kamoli dete! Sada tvrdi da će nas upoznati, ali samo pod jednim uslovom, ako ga primim natrag. Mislim da to nije dobro, ni za mene ni za dete. Puno me kontrolisao i osećala sam se očajno kraj njega. Ipak, ne želim da moj sin nikada ne upozna svoju baku i deku. Možda da uspostavim kontakt s njima bez njegovog znanja? – napisala je žena i ovim putem pitala za savet.

Psihoteutkinja joj je odmah napomenula da je bivši ovime ucenjuje, što samo još jednom potvrđuje da je posesivan i da želi da je ima pod svojom kontrolom.

– Zapitaj se koliko je pametno kontaktirati ih iza njegovih leđa. Šta ako oni nisu zainteresovani da imaju kontakt sa tobom? Ili sa detetom? Izašla si iz toksične veze i trebala bi se držati podalje od toga. Fokusiraj se na svoje dete i kvalitetan odnos sa svojom rodbinom.

Zbog ispovesti ovog muškarac korisnici mreža se već DANIMA svađaju: "Kada si ti zadnji put rekao 'hvala' svojoj supruzi"