in

Posle 15 godina BRAKA: Imala ljubavnu AFERU na poslu, pa SAZNALA da joj je muž GEJ

Karolina Hodbej je bila 15 godina u braku kada joj je tadašnji muž Dejvid saopštio da je gej. U ovoj se ispovesti priseća kako je sve proživela i prošla.

– Osećala sam se kao da umirem iznutra, bio je to gubitak svega. Mnogo pitanja, da li me ikada voleo, da li je naše venčanje bilo pravo, pisma, izjave ljubavi. Da li je sve to bila samo farsa. Da li su postojali znaci koje ja nisam primećivala? Osećala sam se kao potpuni idiot – priča Karolina. 

Imala je svega 24 godine a Dejvid 35 kada su se upoznali. Ljubav se desila na prvi pogled, a svoju tajnu je dugo skrivao od svoje žene. 

Karolina ističe da je Dejvid bio veoma dobar i brižan supružnik, a da je u prvih 18 meseci njihov sekusualni život bio i više nego dobar.

Shutterstock

 

– U svojoj 32. godini ušla sam u ranu menopauzu, i tada sam saznala da nekada neću moći da se ostvarim u ulozi majke. Dejvid se nikada nije posebno interesovao za decu, pa mu je situacija teško pala samo iz razloga jer sam ja bila sva slomljena. U tim trenucima je bio tu za mene poput brata, mnogo više nego kao ljubavnik – rekla je ona. 

Nakon nekon vremena, posle depresije, Karolina ulazi u aferu sa kolegom sa posla. Tajna nije dugo potrajala, ubrzo je Dejvid pročitao sve poruke i otkrio njeno neverstvo. Međutim tada joj priznaje da je vara sa muškarcima od samog početka zabavljanja, i kako mu se oni od rođenja sviđaju. 

Nakon četiri godine posle velikog priznanja i razvoda, Karolin kroz smeh govori kako bi trebalo opet da se venčaju i prožive starost zajedno.

Dejvid se složio sa njom i naveo, kako je njegov parner Endi u nekim momentima ljubomoran na nju, zbog njihovog dobrog odnosa. 

– Činjenica je da je moj život bogatiji zato što sam bio oženjen Karolinom. Nikad neću zažaliti što sam bio oženjen njome, voleću je zauvek – priznaje Dejvid.