in

Pogledajte kako izgleda NAJJEZIVIJE mesto u SRBIJI: Ledi krv u žilama, prolazi JEZA kroz kosti!

Mrtvački most na Staroj planini nezvanično je najjezivije mesto u Srbiji. Ovaj most nalazi se iznad reke Temštice, a koliko je mesto jezivo govori i podatak da se leva strana reke zove – Mrtvina.

Posle nekoliko godina pauze, staza prema Mrtvačkom mostu otvorena je prošle godine, ali i pored pokušaja da se privuku turisti to nije uspelo. Štaviše, ni meštani okolnih sela neće preko Mrtvačkog mosta.

Mnogi su postavili pitanje zašto neće? Ranije su meštani ispričali da se tu noću čuju razni neobjašnjivi zvuci, kako se priča u ovom kraju, tu noću navodno vrište, prema tvrdnjama meštana, duše dušmana koji su klali, silovali, palili i pljačkali.

Kažu da ih je to stigla kletva, zbog loših stvari koje su u svom životu uradili, i kako meštani ističu, to je vriska za sopstvenim izgubljenim životima, vriska od “crnog staroplaninskog mleka” kog su se napili, pa se zadavili, preneli su svojevremeno beogradski mediji.

Njihove duše navodno vrište oko brzaka Toplodolske reke toliko bučno i snažno da ih svako može čuti. Most se zove “Mrtvački” jer je na njemu poginuo turski vođa Husein posle jedne bitke sa hajducima.

Na istom tom mostu, partizani su u martu 1944. ponizili bugarsku fašističku vojsku nanevši joj težak poraz. Tela bugarskih agresora odnela je reka, ona nikad nisu pronađena. Mnogo je krvi proliveno na ovom mostu.

Istorija to kao da ne može da istrpi. Meštani je sasvim dobro razumeju. Zato i obilaze Mrtvački most kako znaju i umeju. Što je sigurno, sigurno je, tvrde oni.

Zbog zlobnih komentara o njenom IZGLEDU imala je napad PANIKE: "Uvek su me učili da žene treba da podržavaju žene, ali ovo je GROZNO"