in

“Plasiram život koji nije realan”: Teodora je NAŠA poznata INFLUENSKERKA, otvorila je DUŠU, a onda je usledio komentat – BRAVO MALA!

Baš jedan takav “rijaliti podsetnik” daje jedna devojka iz Srbije, influenserka Teodora.

Ona ima poveći broj fanova na dve platforme – na Instagramu je prati 27.000 ljudi, dok je na Tik Toku prava zvezda sa preko 228.000 ljudi. Ali, zbog jedne poruke koju je nedavno dobila imala je potrebu da napravi video zbog kojeg su joj mnogi “skinuli kapu”.

– Rekla mi je koliko je teško jer upoređuje moj i njen život, da misli da ja imam savršen život i da je nesigurna zbog toga – kaže Teodora, dodajući da se osetila loše.

Mi influenseri vam plasiramo nešto nerealno. Osetila sam se loše – za moj rođendan sam kačila slike kako sam srećna i hajpovana. Rođendan sam zapravo provela skoro sama jer nisam imala koga da pozovem. I mene su odbacivali u društvu, evo sad skoro sam odbijena od strane par influensera za upoznavanje jer “nisam dovoljno poznata” i irelevantna sam. I ja sam prevarena, i mene su “sinovali” dečaci i sve te normalne stvari. I sada imam bjuti filter jer imam problem sa aknama. Plasirala sam život koji nije realan. Verujte mi, vaši uzori uopšte nemaju život kakav mislite da imaju. Svi imamo iste probleme – poručila je Teodora na kraju videa.

“Bravo mala, predivna si”, “Ovoj devojčici svaka čast, zapravo” i “Kao mama jedne tinejdzerke mogu da kazem da je veliku stvar uradila ovim videom. Bravo, devojko”, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika.

Mladoženja koji je izazvao BURU: "Da li žena zaista MORA da se šminka?" Urnisali su ga komentarima, a šta vi mislite?