in

Ovo je najgori dejt u ISTORIJI: U srpskom rijalitiju čovek je BRUTALNO izvređao učesnicu, voditeljka propala u zemlju od NEPRIJATNOSTI

 

Emisija “Provodadžija”, koja se prikazuje na televiziji Hepi, ima za cilj da pomogne usamljenim ljudima u srpskim selima da pronađu svoju srodnu dušu. Međutim, jedna od epizoda ove emisije privukla je veliku pažnju zbog neprimerenog ponašanja jednog od učesnika.

Naime, ovaj učesnik je tokom svog dejta sa ženom sa kojom ga je produkcija emisije spojila, izrazio svoje nezadovoljstvo govoreći da nije želeo da ga upoznaju sa starijom ženom, tvrdeći da je tražio nekoga ko je mlađi i puniji. Umesto da svoju frustraciju izrazi na primeren način, on je počeo da vređa ženu, optužujući je da laže o svojim godinama i izražavajući svoje nezadovoljstvo time što nije dobio ono što je tražio. Po njegovoj proceni, žena sa kojom su ga spojili je bila dosta starija nego kako se predstavila.

– Šta je ovo? Koliko imate godina? – pitao je učesnik.

– 55, odgovorila je gospođa koja je sa njim izašla na dejt.

– Ovo je strašno, vi imate preko 70 godina. Zašto lažete? Ja sam rekao da želim ženu do 53 godine, neku puniju osobu. Zašto ste mi ovu doveli? Molim vas ekipo, ne šaljite mi neke babe od 65 godina – izrevoltiran čovek je uputio salvu negativnih komentara na ženin račun.

Na sreću, voditeljka je brzo reagovala i pokušala da smiri situaciju, ali se videlo da je i njoj jako neprijatno.

BONUS VIDEO