in

Ovaj DEKA je svojoj unuci koja se udala dao NEPROCENJIV poklon: Kada je videla šta je u KOVERTI nije mogla da zaustavi SUZE

Razne stvari se dešavaju tokom svadbenog veselja, a i posle njega, ipak ove “stvari” i neki mali događaji sa sobom mogu da donesu tugu i još po neku emociju. Baš to se i desilo jednoj mladi, a kada je njena ispovest osvanula na društvenim mrežama, retko ko je uspeo da zaustavi suze na vreme. 

– Udala sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko plakati na kraju dana svog venčanja, da mi neće biti dobro. Nakon što su se gosti razišli, moj suprug i ja smo počeli da pregledamo poklone, koverte i sve što smo taj dan dobili od prijatelja i rodbine – napisala je mlada.

Dok je pregledala koverte jedna joj je zapala za oko.

– Rukopis na jednoj koverti mi je odmah privukao pažnju. Bio je to rukopis mog dede. Odmah sam odlučila da proverim koliko novca mi je deda dao za moju srećnu budućnost, a kada sam otvorila, zaprepastila sam se. U koverti je bilo samo 5 evra. Ali onda sam videla da je u koverti i pismo.

Anonimna nevset je priznala da zaplakala čim je pročitala prvu rečenicu. Otkrila je da joj je deka napisao da je bio najponosniji i najsrećniji čovek na svetu, jer je gledao kako njegova unuka postaje samostalna žena, kako počinje da gradi svoju porodicu.

Ceo bih ti svet poklonio kad bih mogao, ali nemam više, ne mogu… Odvojio sam ovoliko – napisao joj je deka u pismu, a mlada potom opisala kako se osećala: “Iskreno, u prvom trenutku sam se razočarala, osećala poniženom. Nije zbog novca, već sam u tom trenutku osećala nepoštovanje, ali ove reči vrede mi više nego da mi je poklonio 1.000 evra”.

Ispovest Marte koja je spasila svoj brak: "Prevarila sam muža i ovo je najlepša stvar koja mi se dogodila"