in

Ona je najmlađa dobitnica LUTRIJE: ” Volela ih da nikada nisam dobila te pare, svoju pobedu ne bih poželela ni najgorem neprijatelju”

Džejn iz Edinburga je dobila je milion funti  2013. godine kada je imala samo 17 godina. Sada posle deset godina, tvrdi da ništa nije tako savršeno kao što mnogi zamišljaju. 

Dobitnica “EuroMillionsa” tvrdi da svoju pobedu ne bi poželela ni najgorem neprijatelju!

 

 

Bila je veoma mlada, te je krenula da upražnjava raznorazne kozmetičke tretmane na licu i telu. 

Jedan od najgorih je bio podizanje zadnjice 2017. godine zbog čega je otišla u Tursku. Tamo je doživela stravičnu stvar.

 

 

Imala je ekstremnu reakciju na anestetik nakon operacije zbog koje su joj lice i usne bile natečene i upaljene danima. Sumnjalo se na sepsu,i skoro da je zbog te operacije izgubila život.

– Bukvalno sam mislila da ću da umrem. Ne znam šta nije u redu sa mnom, a rekli su mi da sam imala reakciju na anesteziju – izjavila je Džejn.

 

 

Međutim, izvukla se i na kraju umesto da prestane, ona je i dalje išla na tretmane “ulepšavanja”. Naime, samo je u 2021. godini na lepotu potrošila oko 57.000 funti, piše “Mirror”.

Potpom je govorila da je nakon nagrade dobijala raznorazne i ne tako retke pretnje smrću i konstanstna uhođenja koja su joj izazivala stres. 

BONUS VIDEO