in

Ona je majka TROJE DECE i plaćala je ženu da se igra sa njima: Zbog jednog komentara zainatila se i “skinula” 90 KILOGRAMA!

Rosi (41) smršala je 90 kilograma pošto joj je prilikom ukrcavanja u avion rečeno da mora da kupi još jednu kartu jer je prevelika da bi stala na jedno sedište, a u tom trenutku je imala 185 kilograma.

– Gospođo, nećete stati na jedno sedište. Morate da kupite još jednu kartu – rekao joj je stjuart, a upravo ta rečenica ju je dovela do suza.

Situacija u kojoj se tog dana našla je bila rezultat prejedanja zbog stresa.

 

– Jela sam brzu hranu, burgere i pomfrit umesto voća i povrća. Zdravlje mi je bilo na poslednjem mestu, i to je uticalo na sve što radim, posebno na vreme koje sam provodila sa decom – rekla je Rosi.

Pre nego što se toliko ugojila radila je kao plus sajz manekenka. Međutim, svi su na prvi pogled bili zadivljeni njenom lepotom na fotografijama, a kada bi je poslodavci ugledali uživo, odmah su gubili interesovanje.

Incident u avionu bio poslednja kap u več punoj čaši. Nekoliko meseci posle spomenutog leta se prijavila na kurs samopomoći i tada je počela borba.

Prestala je da jede brzu hranu i navalila je na proteine, voće i povrće, a pored toga počela je i redovno da vežba i dolazi u teretanu.

 

Od ovog preokreta je prošlo devet i po godine, a Rosi danas ima 91 kilogram i samo još devet kilograma je deli od cilja, a u teretanu ide šest puta nedeljno, po sat vremena. 

– Ovo nije bio lak put, imala sam uspone i padove – kaže Rosi koja sada može sama da se šeta i igra sa decom, a nedavno je i dobila ponudu da radi kao plus sajz model.

Izolovana od SVETA i bez SIGNALA: Svaki njen odlazak u PRODAVNICU nije ispod 1.000 dolara, a do prvog marketa ima VIŠE od 500 kilometara!