in

Ona je KRALJICA: Kako je jedna devojka otkrila da je partner VARA, neki je nazivaju psihopatom!

Na internetu možete pronaći mnoštvo trikova i ispovesti žena kako su uhvatile svoje partnere u prevari. Jedan takav video je osvanuo na TikToku, a devojka je upotrebila takvu taktiku da bi joj i FBA pozavideo.

Kloi Pauel iz Britanije je otkrila kako preko jedne opcije na Instagramu da saznate da li vam je partner neveran.

Kako kaže devojka, ona je otkrila prevaru preko “pretraživanja lokacije” i izlistala sva mesta kuda se njen momak kretao, a zatim je izlistala i koje su žene bile na toj lokaciji. Onda je sve storije istražila i sačuvala ih kao dokaze protiv njenog partnera, ali i kako bi ih detaljno istražila. Kadar po kadar je pažljivo gledala, a onda je videla svog dragog.

Ovaj video je prikupio više od 113.000 lajkova, a komentari su u najmanju ruku zanimljivi. Dok su je jedni prozvali psihopatom, drugi su joj čestitali na pronicljivosti i savetovali da se bavi detektivskim poslom, jer joj to očigledno sjajno ide.

– Ona nije psihopata, samo je pametna – branile su je korisnice ove mreže koje su se verovatno prepoznale u umnji na neverstvo partnera. 

– Očigledno joj je dao povoda da to uradi – zaključila je druga, a bilo je i onih koji su je prozvali genijem.

 

Nakon rastanka, čekao ju je PET godina: "Želela sam da dokažem da devojka u invalidskim kolicima može da ima zdravog čoveka za muža"