in

“On se viđa SA NJOM”: Devojka je otkrila da je u “ČUDNOJ SITUACIJI” , srela ga je na NEOBIČNOM MESTU, a nadala se da ga nikada više neće videti!

Kajli Puci iz Viskonsina, podelila je video na TikToku i njena priča je za čas skupila 700 hiljada pregleda.

“Raskinem sa  dečkom misleći da ga više nikad neću videti. On počne da se viđa sa mojomsestrom”, napisala je u videu i prikazala novopečeni par.

 

Iako je Kajli izjavila da je cela situacija smešna, pratioci nisu delili njeno mišljenje, a neki su sestrino ponašanje označili kao “pogrešno”. ‘

 

 

‘Hm, da je moja sestra to učinila, nikad više ne bih progovorila sa njom”, glasio je jedan komentar. “‘Ljuta sam na svoju sestru, a čak je i nemam”, dodala je druga korisnica koja nije mogla da poveruje da bi ovo nečija sestra moglada uradi. Bilo je i dosta korisnika koji su se jednostavno potrudili da shvate šta se konkretno  dogodilo i nadali se da je sve izmišljeno.

Jedna osoba je tako prokomentarisala: ”Je l’ ovo šala?” ”Verovatno nije tako i nadam se da nije, ali jedino o čemu mogu da razmišljam je da su njih dvoje samo čekali da ga ostavite”.

Kupili su POLOVNU sofu, a nekoliko dana kasnije usledio je ŠOK: Nakon što im je zapao DALJINSKI smučio im se život kada su ugledali šta je sve bilo u komadu nameštaja