in

“On je HTEO dete, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo”: Dok se porađala on ju je VARAO, a onda je uzeo da se PRAVDA

Pošto je još za vreme trudnoće primetila da se njen muž ponaša čudno rešila je da ga upita u čemu je problem.

– Znala sam da me vara i suočila sam se sa tim – ispričala je žena, prenosi “Mirror.co.uk” i dodala da joj je tada rekao da je ona samo ljubomorna i nesigurna u sebe.

Međutim, kada se porodila i kada su dobili divnu ćerkicu, žena je primetila da se njen suprug potpuno promenio. Ponovo je pokušala da priča sa tim i tada joj je sve priznao.

Imao je emotivnu aferu sa koleginicom sa posla još dok je ona bila u drugom stanju. Ali kada im se rodila devojčica, odlučio je da aferu podigne na drugi nivo. Navodno je spavao sa koleginicom samo zato što je ona imala dežak raskid i tražila je utehu.

Kada ga je pitala zašto je uopšte počeo da je vara odmah je dobila odgovor!

Varao ju je zato što ona nije provodila dovoljno vremena s njim – nije gledala televiziju s njim jer je bila umorna, a kada se rodila ćerkica ona je spavala između njih dvoje u krevetu pa nisu uspeli da se maze.

– Naša, zapravo moja ćerka zaslužuje bolje. Ne mogu da verujem da je ispao takav. On je hteo da ostanem trudna, a za vreme trudnoće me nije ni pipnuo jer mu je to bilo čudno. Preljuta sam i besna.

Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!