in

Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU

 

Olga i Ivan Aliokin iz Čelibinska u Rusiji proživljavljavaju pravu porodičnu dramu nakon što su ubrzo po rođenju sina Denisa saznali da oni nisu njegovi biološki roditelji, već da su prilikom vantelsne oplodnje Olgu slučajno oplodili jajnom ćelijom druge žene, prenosi britanski “Metro”.

 

Olga i Ivan dugo su se bezuspešno borili za potomtsvo i naposletku su se odlučili za vantelesnu oplodnju na jednoj klinici gde je i upoznala ženu za koju veruje da je majka njenog deteta.

– Onog dana kada sam otišla na vađenje biomaterijala upoznala sam ženu na istom odeljenju. Razmenili smo nekoliko reči, ali jednostavno ne mogu da se setim njenog imena. Rekla mi je da je od nje uzeto 10 jaja, isto kao i meni. Srele smo se opet prilikom procesa oplođivanja i od tada je nisam videla – ispričala je Olga Aliokin.

 

Momenat kada je ovaj bračni par posumnjao da dete koje je Olga rodila nije zapravo njihovo bilo je kada su utvrdili da mali Denis ima krvnu grupu A, što je bilo nemoguće s obzirom na to da je ona imala krvnu grupu B, a njen suprug O. Tada se njihov život potpuno preokrenuo, iako ih je doktor na početku uveravao da je to ipak “tehnički izvodljivo” u nekim slučajevima.

Ipak, urađem DNK test je potvrdio najstračnije sumnje

– Život mi se okrenuo naglavačke. Bila sam u dubokom stanju šoka i panike. Plakala sam ceo dan, ali nikome nisam mogla da kažem razlog. Rečeno nam je da nijedno od nas nije biloški roditelj deteta – ispričala je Olga svoje teške trenutke sa kojima su se njen suprug i ona suočili kada su saznali rezultate testa, ali je istakla da se ipak nikada ne bi odrekla svog dvogodišnjeg Denisa, čak i da pronađe porodicu koja odgaja njihovo biloško dete.

 

– Mislim da ne postoji šansa da “zamenimo” decu. Nikada se ne bih odrekla Denisa. Dojila sam ga. On je naše dugo očekivano dete.

Ipak, Olga kaže da bi volela da uspostavi kontakt sa ženom koja je rodila njeno dete kako bi se zbližili i mogli da upoznaju i povremeno viđaju svoju biološku decu.

– Njegovi biološki roditelji mogli bi da imaju Denisa za praznike ako požele. Samo želim da uspostavim odnos sa njima – izjavila je Olga Aliokin za kraj.

BONUS VIDEO