in

O njihovom SUSRETU bruji Tviter: Upoznali su se preko Interneta i odmah osetili da ih NEŠTO spaja

Baš ovo se i desilo Džimiju iz Amerike koji je odlučio da potraži devojku na jednoj takvoj aplikaciji.

Kako i sam tvrdi započeo je dopisivanje sa jednom devojkom i kako kaže, brzo su se razumeli, pa su razmenili brojeve telefone i počeli da se aktivnije dopisuju. Ćaskali su po ceo dan i celu noć, a ni jedan nema nije bila tabu.

Dok su razgovarali, devojka je spomenula da je imala labradora po imenu Oniks, ali da su njeni roditelji doneli odluku da ga daju na udomljavanje, a Džim je potom skočio i rekao joj da je pre par godina udomio psa koji se zove Oniks. 

U tom trenutku su shvatili da je Džim sada vlasnik njenog psa, pa su odlučili da se vide već sledeći dan kako bi se upoznali, a ona je posle pet godina konačno opet videla svog psa.

Džim je celu priču podelio na društvenoj mreži Tviter, i priznao da su oboje mnogo plakali, jer je susret bio vrlo emotivan.

– Oniks je u početku bio zbunjen, ali posle nekoliko minuta počeo je da je njuši i izgledalo je kao da se setio ko je ona. Emocije su preovladale, a mi ćemo sigurno nastaviti da se viđamo – zaključio je Džim.

Ludo me privlači KOLEGINICA, a volim svoju SUPRUGU! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!