in

NJU su zbog OVIH FOTOGRAFIJA izbacili iz TERETANE: Neki je OSUĐUJU jer su previše PROVOKATIVNE, drugi misle da je doživela neverovatnu NEPRAVDU

Širls je u objavi na svom Tviteru objasnila da je „izbačena iz male teretane u komšiluku u kojoj je bila član šest godina jer je snimila „neukusne” fotografije na Instagramu.

Tvit je uključio i jednu od fotografija koje je napravila u ružičastoj i crvenoj svlačionici, svoje sada bivše teretane. Na fotografiji nosi sportski grudnjak i šorts, kao i na većini fotografija koje snima u teretani dok vežba.

I to nije sve, objavila je seriju fotografija na Instagramu u istoj seksi odeći za vežbanje i ubrzo se pohvalila:

– Evo me u svojoj novoj teretani, okrećem novi list – napisala je ona. U objavi na Instagramu, Širls je nastavila da raspravlja o incidentu, objašnjavajući da je reakcija osoblja bila i više nego neukusna, prenosi Daily Star.

– Slobodna sam, druželjubiva, imam dobar odnos prema sebi i svesna sam da sam takva kakva jesam bez obzira na to kako se oblačim – napisala je ona. Rekla je i da poštuje ljude ‘bez obzira na to kako se oblače, ponašaju ili da li se pridržavaju nekih društvenih standarda’. Mnogi su podržali ljutu objavu fitnes modela, prozivajući teretanu zbog njihovog “toksičnog” ponašanja.

 

Printscreen/Instagram

 

– To me izuzetno ljuti. Mali konzervativni grad dokazuje koliko može da bude toksičan!! – napisao je jedan pratilac na Tviteru i dodao: „Veoma mi je žao što ste bili diskriminisani samo zato što ste seksi. – Trebalo bi da vam plate da promovišete njihovu teretanu. Vaš napredak je impresivan – napisao je drugi komentator. – Ne razumem šta oni imaju protiv besplatnog oglašavanja? – napisao je treći.