in

NJEN SAN JE POSTAO NJEN POSAO: Jedva je krpila kraj sa krajem, a onda je sebi sagradila kuću, sada svi traže da i njima istu napravi

Tako je žena preživljavala dane, mesece i godine, jedva krpila kraj sa krajem, sve dok joj deca nisu porasla i osamostalila se, a onda je ona odlučila da preduzme sve što je u njenoj moći i skući se. Rešila je da sebi sagradi kućicu.

Ušla je na internet i počela da pretražuje tutorijale kako da izgari kuću, pa je sa vrlo malo novca uspela da sagradi kućicu u koju se preselila.

Printscreen/Youtube

 

Mišel je mesečno trošila 1.173 evra na iznajmljivanje kuće koja je imala tri spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, hodnik i garažu. Sada živi u kućici od 18,5 kvadrata. Za iznajmljivanje malog komada zemlje na kojem stoji kućica, Mišel plaća samo 58 evra, a u ovaj iznos je uračunat i priključak za struju, vodu i WIFI.

– Ne samo da sam sama sagradila kuću, ja sam je i projektovala – kaže Mišel.

Sav nameštaj u kućici je iz 40 ih ili 50 ih godina prošlog veka. Ova hrabra žena je dve godine skupljala nameštaj imajući u vidu da će jednom imati svoju kuću.

Printscreen/Youtube

 

Kada gledate ove fotografije i video, imate osećaj da je kuća veća od 18,5 kvadrata. Međutim, Mišel kaže da je srećnija u ovoj kućici, nego u onoj velikoj koju je iznajmljivala dok su deca živela sa njom.

Danas Mišel gradi i projektuje kuće i za druge ljude koji žele da smanje troškove života. Njen san je postao njen posao sa većim primanjima nego što se ikad nadala!

Svi je OSUĐUJU zbog nesvakidašnjeg izgleda, ali kada pusti glas ZANEME: Ona je sledeća VITNI

Dečko joj je dao SPISAK PRAVILA, morala je da bude kući pre mraka: Dame, neka vam priča ova bude za nauk - ovo je ZLOSTAVLJANJE!