in

Nikol (23) je jedna od 13 marinaca koje je bombaš samoubica razneo, a poslednja poruka sa BEBOM u naručju, kida dušu

Ova plemenita žena je tu u Kabulu i nastradala. Nikol Dži (23) je bila narednica američkih marinaca gde je sa svojim timom pomagala Avganistancima kako bi ih što bezbednije evakuisali.

Kako prenosi Sky News, Nikol je u četvrtak bila u prvim redovima i među 13 američkih vojnika koji su stradali tokom napada bombaša samoubice.

Ona se marincima pridružila 2017. godine. i život je dala da spasi ove napaćene ljude od Talibana.

Kako je otkrio njen otac Ričard Herera, u početku je želela da bude kontrolor leta ali je u tome sprečila nepravilnost u radu srca.

– Ona je bila savršeno dete. Nikada nije upadala u probleme. Uvek je birala pravi put – rekao je njen otac za Vašington Post.

Narednica Malori Harison, koja je sa njom živela tri godine napisala je na društvenim mrežama da ne može da se pomiri sa činjenicom da je nikad više neće videti.

– Njen poslednji dah potrošila je radeći ono što voli – da pomaže drugima – napisala je.

Takođe, među više od 160 žrtava su i dva Britanca – taksista i otac četvoro dece Mohamad Niazi i vlasnik preduzeća Musa Popal.

Ustala je iz kreveta, dala OTKAZ i bacila celu ušteđevinu na polovni KARAVAN: Ova devojka već ČETIRI godine putuje svetom i uživa u ŽIVOTU