in

“Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije želeo”: Ima 85 GODINA, troje unučadi, a sada traži MLAĐEG “zbog avanture”

Hati Retroradž (85) odlučila je napraviti profil na aplikaciji za upoznavanje, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture.

Kad joj je brak završio, ova majka dvoje dece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada je rekla da želi izlaziti samo s mlađim muškarcima.

– Sada se ne viđam ni s kim. Objavljivaću na Tinderu, jer su tamo neki prijatelji upoznali muškarce. Ponovno počinjem da izlazim sada kad mogu da budem intimna i da uživam u vođenju ljubav. Oduševljena sam što moj seksualni stil postaje popularan. Nisu samo stariji muškarci ti koji uživaju u mladim ženama, mi isto volimo mlađe – ispričala je Hati za LADBible.

 

Pre je išla na sastanke tri puta nedeljno s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, no sada je blokirana u toj aplikaciji, pa je morala pronaći novi izvor zabave.

 

Uprkos tome, Hatitvrdi: – Nikad nisam upoznala muškarca koji ne želi s*ks sa mnom.

– Njenu novu potragu za muškarcima pokrenuo je prekid veze s njenim bivšim ljubavnikom Džonom (39). Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Hati kaže kako se ona uvek oseća mlado te otkriva kako to postiže – medicinskom kuglom od 12 kilograma koju kotrlja po trbuhu te udara na prsa, ali i kaže kako je važna i masturbacija.

 

– Savet o se**u koji dajem ljudima je samozadovoljavanje. Morate pokretati motor bez obzira želite li to ili ne… Održavajte to na životu te tako održavajte svoju mladost – objašnjava te je dodala zašto su mlađi muškarci dobri za održavanje seksualnog života:

 

 – Kad me ljudi pitaju zašto volim mlađe muškarce, uvijek misle da je to zbog seksa. Ne kažem da to nije istina. Međutim, stariji muškarci su već postigli sve u svom životu. Imao je svoje snove, ali ih je i postigao. Mlađi su uzbuđeni zbog budućnosti i mogu biti uzbuđena s njima – rekla je Hati. 

 

 

Kako je počeo verovatno će biti VEČITI MLADOŽENJA: Danijel (41) već GODINAMA traži devojku koja mora da ispuni DVA "TEŠKA" uslova