in

Nije znala kako da im kaže pa je napravila PREZENTACIJU: Kada su SAZNALI gde im radi ĆERKA ostali su bez TEKSTA

– Danas vam otkrivam tajnu – započela je svoj strastveni monolog koji je poslušan više od četiri miliona puta.

Video koji i dalje skuplja preglede pokazuje trenutak kada je jedna devojka saopštila mami i tati da je striptizeta!

– Ako pokušate da pogodite, pogrešićete. Ovo vam pričam zato što želim da ljudi koje volim i kojima najviše verujem znaju šta se dešava u mom životu. Moja tajna me čini talentovanom, kul i moćnom. Nisam ni trudna, niti u opasnosti – našalila se Leks.

Devojka je napravila prezentaciju, sa slikama i najčešće postavljanim pitanjima, kako bi mami i tati saopštila čime se bavi.

– Ja sam striptizeta, đuskam oko šipke u striptiz klubu, i obožavam to – rekla je ona dok su se njeni roditelji smejali u neverici.

Međutim, nadalje u svom izlaganju objasnila je roditeljima da radi ono što želi, da nije ničiji “rob” i da je dobro plaćena.

– U ovom klubu nema droge ili sumnjivih biznismena. Ja dolazim tamo, plešem i pričam sa ljudima i normalno kao i svi plaćam porez – objasnila je Leks.

Roditelji su na par trenutaka zaćutali, a potom je njena majka koja je malo govorila na kraju rekla nešto što mnogi nisu očekivali.

– Zaista cenim što si iskrena i želiš da deliš ovakve stvari sa nama, drago mi je što se osećaš moćno – rekla je majka na kraju videa, a otac je kroz smeh dodao da je ona “unela malo šarenila u njihove živote”.

“Šala na stranu, divim joj se koliko je truda uložila u sve ovo”, “Vrlo teatralno, tako treba sestro”, “Imaš roditelje za poželeti”, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika koji su do kraja pogledali video.

Evo kako izgleda stvarni život, onaj koji se ne vidi na mrežama: Popularna blogerka otkrila mračne tajne koje se kriju iza SAVRŠENSTVA