in

Nije mogla da izdrži bez odnosa pa je prekinula visegodišnji CELIBAT: “Tražila sam instrukcije i gledala sadržaj za odrasle”

Džulijet Herera (35) iz Australije kaže kako je obećala sama sebi da će se suzdržavati od intimnih odnosa nakon verskog iskustva koje je iskusila tokom putovanja u Indiju, gde je upoznala jednu hrišćanku koja ju je, kako kaže, “prosvetlila”. Do tada je bila “hipi devojka” koja se bavila jogom i reikijem.

– To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hršćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo sa Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da konzumiram narkotike i pjem, suzdržavam se od polnih odnosa i potpuno promenim svoj karakter – ispričala je Džulijet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskoj vaerziji emisije “Neženja”.

Priznala je da joj mnogi momci nisu verovali da živi bez intimnih odnosa.

 

 

– Kad bih momcima rekla da nema ništa od s*ksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: “O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?”. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata – prisetila se.

Kako je vreme odmicalo, njoj su ideje poput pronalaska momka i vođenja ljubavi ponovo počele da se motaju po glavi. Dečka je pronašla, ali se zabrinula hoće li s*ks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

 

 

– Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo mi je vreme da se naviknem na odnose nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim instrukcije od prijatelja i gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da sa nekim budem gola – rekla je.

– Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete… pa sam i ja tako vežbala na podu – dodala je, a prenosi “The Sun”.

 

Kada sam ostala u drugom stanju rekla sam mužu da bira, ili ja ili njegova majka, a zbog ODLUKE koju je doneo, Beata je danas srećna žena