in

Nije dobio TO što je očekivao: U naletu besa ovaj momak je bez BLAMA rešio je da ipak traži nešto zauzvrat!

Bolničarku u Velikoj Britaniji, Klo Metjus, igrom slučaja je upoznala jednom momka koji joj je na prvu loptu oduševio.

Pošto joj je kupio piće i prestavio se, ona je odlučila da mu da svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano. Umesto da je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže da se dobro proveo, momak po imenu Deni poslao joj je račun za pića kojim je počastio.

Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što ga nije odvela kući kasnije. 

Mlada žena je objavila fotografiju tog razgovora objavila na tviter jer nije bila sigurna da li je ovo “normalno” ponašanje.

Razgovor počinje tako što je on upitao ko je ona, a kada ga je ona prisetila na noć ranije, on joj je napisao:

– Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vredno mog vremena.

Printscreen

 

 

Klo je bila šokirana porukom i našalila se da zbog ovoga službeno prestaje da izlazi. Njen tvit je postao viralan s više od 60.000 lajkova, više od hiljadu komentara i gotovo 9.000 retvitova – ali na kraju je ipak odlučila da ga obriše i da zaboravila na ovog momka u potpunosti.

"Treba da te je SRAMOTA, ti NISI ŽENA": Tamara je izgubila svu kosu, potpuno ĆELAVA je izašla na ulicu, a doživela je ono što niko NIKAD ne bi SMEO!

Irina je uhapšena nakon što je ispred SVETINJE pozirala u gaćicama, a potom okačila na DRUŠTVENE MREŽE, a evo kolika kazna joj preti!