in

Nema ko je nije OSUDIO kada je odlučila da POSAVETUJE zauzete žene: “Lako je! Evo kako da usrećite svog muškarca”

Kada je ova neimenovana devojka objavila video u kom je otkrila svoje “najbolje savete kako usrećiti muškarca”, njena dobra namera izazvala je burnu debatu.

– Nije baš teško ugoditi muškarcu. Nahranite ga, poljubite, nosite haljine, flertujte s njim, budite mu najbolji prijatelj, potrudite se da vas dom bude raj i obasipajte ga komplimentima – objasnila je ona u videu koji je prikupio više od tri miliona pregleda.

Otkako je video objavljen, izazvao je burnu reakciju u komentarima, a mnogi su osudili devojku i rekli joj da živi i misli kao da je rođena i odrasla na početku prošlog veka.

 

 

“Nisam mu majka”,”A šta on radi za tebe”, “Muškarcima se to naravno sviđa, ali da li si ti srećna”, samo su neki od komentara besnih tiktokera.

Drugi su, pak, tvrdili da njeni saveti nisu uspešni i da sa ovakvim ponašanjem i stavom veza neće biti uspešna.

– Mnoge žene rade sve ovo, a njihovi partneri ih uopšte ne cene. Sve uzimaju zdravo za gotovo – napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Ne sviđa mi se ta ideja. Moja supruga mi je najbolji prijatelj, ali hranim i nju!”

 

Ona je MANEKENKA koja menja svet: Sa Daunovim sindromom stala je na modnu PISTU i srušila sve STEREOTIPE o ženskoj lepoti