in

Nataša je smršala 45 kilograma: Ljudi u čudu gledaju njenu transformaciju, evo kako joj je pošlo za rukom da se prepolovi

Nataša Person (@natashapehrson), kreatorka sadržaja, dokumentovala je svoj put mršavljenja u videu koji je pogledalo više od 3,3 miliona korisnika. Naime, na snimku Nataša stoji u donjem vešu i beloj majici bez rukava, dok se muči da navuče šorts preko tela.

Printscreen/TikTok

 

 

A onda nakon nekoliko sekundi, vitka žena u majici bez rukava, podigla je ruke da pokaže svoj novi izgled.

 

 

Pratioci su bili oduševljeni, a mnogi su joj napisali da ne mogu da poveruju da je reč o istoj osobi.

– Vilica mi je pala do poda. Ponosan sam na tebe iako te ne poznajem! – prokomentarisao je Natašin prijatelj.

Nataša, kao što smo već rekli često na svom profilu deli video snimke svog puta mršavljenja, a ne krije da joj je bilo teško, ali deli i neke savete da ohrabri druge koji su na istom putu. Takođe, često pokazuje kako se pripremaju zdrava jela i kako kuva zdravu hranu za celu nedelju unapred.

Naj žena je već pisala o Nataši i to u novembru 2021. godine, kada je Nataša izgubila 30 kilograma.

Skoro godinu i po dana kasnije, Nataša je 45 kilograma u minusu, a tvrdi da joj je na tom putu najviše pomogla jedna stvar.

– Neumorno sam vežbala 16 meseci i bila istrajna i dosledna svojoj odluci i ovako to sada izgleda. Konačno sam zadovoljna i srećna i drago mi je što nisam odustala – rekla je ona u jednom od videa.

Otkrila je i da je i njen suprug bio gojazan, pa su zajedno ušli u celu priču i oboje su na kraju uspeli da dođu do željenog cilja.