in

Napravio joj dete, pa je ostavio i POBEGAO sa njenom ĆERKOM, a onda je usledio i finalni “UDARAC”: O njihovoj DRAMI priča ceo komšiluk

– Moj bivši partner i otac mog mlađeg deteta započeo je vezu sa mojom starijom ćerkom koja ima 20 godina. Da stvar bude gora, očekuju svoje prvo dete, a ja prvo unuče. Osećam se poniženo i uznemireno, osećam se kao da me je ćerka izdala. Znala je koliko ga i dalje volim …- napisala je anonimna žena (46) u pismu koje je poslala psihoterapeutkinji. 

Rekla je i da celo komšiluk zna za ovu priču, pa ne može da izađe iz kuće od srama!

– Bila sam sa ovim čovekom sedam godina, bilo nam je super i bio je divan prema mojoj deci iz mog prvog braka – ćerki i 15 -godišnjem sinu – i uskoro smo dobili prvo dete, sina koji je danas ima pet godina. Međutim, nakon nekog vremena shvatili smo da nismo jedno za drugo, pa smo se razveli – kaže žena.

Deca su i dalje htela da ga vide i iako je primetila da se njena ćerka čudno ponaša u njegovoj blizini, zanemarila je tu pomisao.

– Kad sam bio prilično siguran da se nešto dešava između njih dvoje, upitala sam ćerku bez oklevanja, a ona je odmah skošila u ofanzivu. Ipak, videla sam da me laže. Nedelju dana kasnije, napisala mi je pismo i priznala sve – da je u vezi sa njim i da je trudna. Spakovala se, otišla i nije odgovarala na moje pozive i poruke.

Kako ova anonimna majka objašnjava, stariji sin je besan, ali od mlađeg kriju istinu jer ima samo pet godina.

– Kako da mu objasnim da mu je otac sada i dever?

Iako je ovo prilično komplikovana situacija, psihoterapeutkinja je uspela da predloži rešenje.

– Sasvim je prirodno osećati bes i izdaju, ali pokušajte da napišete pismo ćerki i objasnite joj kako se osećate. Trebalo bi da joj budete ispred svega, uvek ćete joj biti majka. Kada se rodi dete, vaša pomoć će joj biti neophodna. Mlada je i za sada nije svesna koliko je ova veza loša – poručila je psihoterapeutkinja.

Svake noći stražare u štali, komšije ALBANCI im prave probleme: Slaviša je oženio Albanku Raziju i tad počinju problemi