in

Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su “SPAVALI”

Naime, nakon što je shvatila da je lezbijka, to ju nateralo da se razvede od muža i započne vezu sa tom istom ženom, Džeki Metle, samo tri nedelje kasnije.

– Kada sam doživela intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna povezanost bile su jako intenzivne –  izjavila je Rosa.

– Nakon što sam bila sa ženom, rekla sam sebi: ‘Zato sam bila tako nesrećna u braku. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno – rekla je žena.

Rosa je inače odgajana u strogoj katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da ‘svi gajevi idu u pakao’.

Njeno strogo vaspitanje prisilio ju je da skriva svoja osećanja prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati.

 

 

Nažalost, Rosin suprug je nije podržao u tome kada mu je ispričala šta je ona zaista. Rekla je da je postao jako bezobrazan te je sve rekao njenim konzervativnim roditeljima, zajedničkim prijateljima i grupi za proučavanje Biblije u koju je išla.

Mnogi njeni najmiliji nisu dobro prihvatili tu vest, što je Rosu dovelo do jako depresivnog stanja u kojem je čak i razmišljala o samoubistvu.

Međutim, tada se krenula družiti s Džeki, za koju Rosa kaže da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselile iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali Rosine sinove – koji imaju šest i osam godina.

Andreu su oteli kada je imala 12 godina: Mučno su je ZLOSTAVLJALI, prodavali njeno telo, drogirali i to sve pune tri godine