in

Najveća izdaja LJUBAVI: “Volela sam ga, a sada moja MAJKA nosi njegovu BEBU”

Ona je detaljno opisala izdaju u video snimku na svom TikTok kanalu koji je od tada prikupio više od 3,8 miliona pregleda, prenosi The Sun.

„Nakon što sam to čula, duša mi je napustila telo i nisam bila spremna na sve što je usledilo“, rekla je žena, poznata samo kao Vanesa. Vest je saznala dok je bila na odmoru u Meksiku dok je njen dečko boravio u zajedničkoj kući. “Sve je počelo kada sam bila na putu koji je bio rezervisan samo za devojke u Meksiku. Roe protiv Vajda upravo je poništen tog jutra i zvala sam sve žene u svom životu samo da vidim kako su”, objasnila je. Ovaj zakon je nekada legalizovao abortus.

„Kada sam konačno dobila mamu, očigledno je bila izbezumljena, plakala je“, rekla je. „Nisam razmišljala o tome jer je ona žena, ona odgaja ženu u Americi i zna više žena koje bi bile pogođene ovim. Međutim, Vanesa je ubrzo shvatila da zabrana abortusa Vrhovnog suda možda nije uzrok maminog bola, jer kada je dva dana kasnije pozvala majku, ona je još uvek plakala. A  onda se desio šok.

 

„Konačno mi je rekla istinu posle nekoliko minuta, rekla je “Trudna sam’”, opisala je šokirana ćerka, koja je pojasnila da je u početku bila uzbuđena zbog svoje mame jer nije ni sanjala da će imati mlađeg brata ili sestru. 

Međutim, ono što se sledeće dogodilo će zauvek promeniti Vanesin život. Majka je prekinula razgovor i rekla joj da je trudna sa detetom njenog dečka, kojeg je Vanesa je nazvala “Džon” kako bi ostao anoniman, a ona je bila potpuno skrhana ovakvim činom porodičnog neverstva.

“Zamolila sam je da se ponovi ovo, jer sam, pazite, malo pijana i u Meksiku sam. A ona je upravo rekla da je beba njegova”, objasnila je Vanesa, koja je odmah blokirala mamu i dečka nakon što je prekinula vezu. Ona je takođe prerano završila putovanje kako bi mogla da odleti kući i da se iseli iz svoje kuće u kojoj je živela sa svojim dečkom.

Međutim, kada je Vanesa stigla u kuću, videla je da su sve njene stvari iznete. Kasnije je saznala da je to bio trik njenog dečka da je natera da razgovara sa njim, što ju je ostavilo u suzama, kako je objasnila u sledećem klipu. Pitala sam ga da li razume veličinu onoga što mi je uradio“, opisala je Vanesa. „Rekao je da mu je žao i rekao je da će ispraviti stvari ako mu se vratim, da bismo mogli da obnovimo našu vezu i da će se moja majka pobrinuti za dete. 

Naravno, ona je tu ponudu odbila i insistirala je da joj vrati njene stvari.