in

Najgori dan u mom ŽIVOTU: Verenik me toliko povredio svojim predlogom, a ULITMATUM koji je postavio, SLOMIO ME

– Sve je počelo kada smo trebali da napravimo listu gostiju. Kada je Mihailo rekao da želi pozvati Anju (svoju bivšu) , mislila sam da je to šala . Ali ne. Bio je potpuno ozbiljan. Rekao je da je mnogo toga doživio sa njoj i bila mu je važna i ne može zamisliti da toga dana nije tu. Osećala sam se kao da me neko udario šakom u lice – priča svoju priču Natalija.

– Da li je ona važna? Ne možete zamisliti venčanje bez nje? Šta u vezi mene? Hiljade misli proletele su mi kroz glavu. Nikada me ranije u našoj vezi ništa nije povredilo ovako . Plakala sam od nemoći i on me je iznenađeno pogledao. Kao da nije razumeo odakle moja reakcija. Nisam mogla da izdržim i pobegao sam iz kuće – kaže ona vidno potrešeno.

Šta je trebalo tog trenutka Natalija da uradi, ni sama nije znala, ali je znala samo jedno.

– Prvo što sam uradila je da sam pozvala moju prijatelicu. Ona je bila iznenađena i ogorčena kao i ja. Rekla je da nema razloga pozivati bivše na venčanje . Pa, osim ako nemaju zajedničko dete, ali u našoj situaciji to je apsurdno – kaže ona.

Prijateljica je savetovala da dobro razmisli da li želi da se uda za njega. I pobrinula se da se njegova prethodna veza zaista okonča. Prema njenim rečima, izgledalo je i kao da je sve vreme osećao nešto prema Anji i uprkos njihovom razdvajanju, nije hteo ili nije mogao u potpunosti odustati od nje.

– Počela sam da se pitam zašto je Mihailo započeo vezu sa mnom. Možda sam bila so na rani nakon poslednjeg raskida? Ili je možda sa mnom jer ne može biti sa njom. Znam da ga je Anja ostavila. Izjavila je da ne želi više da bude sa njim. On je to prihvatio, iako mu je u početku bilo teško – kaže nesrećna mlada.

Nikada se nije raspitivala o njihovom stetusu kasnije. U svakom slučaju, kako ona kaže, nije ni imala razloga.

– Moj voljeni me nikada nije zanemario, većinu slobodnog vremena smo provodili zajedno. Čak i da je pisao s njom ili je čak ponekad viđao, to mi ne bi bio problem, ali njeno pozivanje na venčanje bilo bi predaleko – tvrdi devojka i dodaje:

– Moja majka je takođe veoma iznenađena njegovom idejom, ali ne želi da se meša. Rekla je da moramo da razgovaramo i da se sami dogovorimo. Nije htela da zauzme bilo koji stav, ali bilo je očigledno da me ipak podržava. I ne samo zato što sam joj ćerka. Samo što svi intuitivno osećaju da se bivši ne poziva na venčanje – zaključuje Natalija.

Nakon što su razgovarali i kada mu je objasnila kako se oseča, nastao je još jedan problem

– Objasnila sam mu da nije normalno pozivati svoje bivše na venčanje, ali on uopšte nije slušao. Rekao je da ja pozivam koga god želim, a može i on. Konačno mi je postavio ultimatum . Ili će Anja biti na listi gostiju ili on neće doći na sopstveno venčanje – ispričala je šokirana devojka.

– Ne znam šta da mislim o tome. Zbunjena sam i slomljena. Ispostavilo se da je mom vereniku važnija njegova bivša . Uopšte ga ne zanima šta ja osećam prema tome. Nikada u životu ne bih pomislila da će mi se ovako nešto dogoditi – rekla je i završila svoje izlaganje nesrećna devojka na Redditu, a komentari su se samo nizali.

Nije poznato kako se ova priča završila, ali je jedno sigurno. Devojke, ovo nije normalno i ne dozvolite da se vaši partneri ovako poigravaju sa vama i vašim osećanjima.