in

“Na tatinom venčanju sam SPAVALA sa njegovim najboljim drugom”: Influenserka sve ŠOKIRALA nakon što je detalje AFERE objavila na društvenoj mreži!

Poznata influenserka Stela Bari, šokirala je svoje pratioce po mnogima skandaloznim priznanjem. Odlučila je da u svojoj ispovesti otkrije kako je spavala sa kumom od njenog oca. 

Sve se dogodilo na venčanju, iako je on zauzet i ima svoju porodicu. Ovakvih ispovesti, iako nisu česte, ipak ih ima, ali su one uglavnom anonimne.

Influenserka je u snimcima pod nazivom “Kako sam se snašla sa tatinim najboljim prijateljem na venčanju” otkrila sočne detalje. Kum je Šveđanin, a kako kaže, nije znala da je tako zgodan. Privukao ju je na prvi pogled, ali nije ni slutila da su osećanja obostrana. Nakon svečane ceremonije, usledio je “after parti”, gde su mladoženjina ćerka i kum završili u krevetu.

 

 

– Moj tata je imao venčanje sa svojom sadašnjom ženom u Montani, pa sam odletela tamo sa svojim najboljim prijateljem. Znala sam da je kum mog oca Šveđanin, ali nisam znala da je tako zgodan. Za vreme ceremonije, sedela sam u prvom redu, a on je stajao ispred mene. Uporno smo nastavljali da uspostavljamo kontakt očima i osećala sam ogromnu napetost između nas, jer je on tako privlačan. Ipak, misli su mi govorile da se zaustavim – rekla je Stela pa nastavila…

– Pomislila sam, zašto bi on to uradio mom tati na njegovom venčanju? Zašto bih mu se ja uopšte dopala ili zašto bi se on uopšte zaljubio u mene? Ja sam upravo diplomirala. Ipak, na ‘after partiju’ stvari su postale ozbiljnije – objasnila je influenserka.

Stelin otac i kum su najbolji prijatelji od detinjstva. Druže se od 4. godine, ali ona nije uspela da odoli.

 

 

– Oko 4 ujutru smo počeli da pričamo, smejali se, sve je bilo savršeno. Morali smo da spavamo tamo i odlučila sam da legnem pored njega. Sledećeg jutra budim se pored tatinog kuma i mog najboljeg prijatelja. Očigledno je da smo te noći radili svakakve stvari, i to dok je moj prijatelj spavao pored mene – ispričala je i dodala…

– Sutradan sam bila tako nervozna jer mi se mnogo dopada, a nisam imala predstavu seća li se uopšte prethodne noći. Ništa nismo pričali, stalno sam mozgala da li se kaje. Nisam želela nikome da ispričam – rekla je Stela.

Kada je došlo vreme da krene kući avionom za Los Anđeles, Stela je shvatila da je i tatin prijatelj rezervisao istu kartu.

– Sve vreme sam tako nervozna, ali osećam da sam zaljubljena. Ovo je najčudniji deo. Ispostavilo se da je tačno znao šta smo uradili i nije ga bilo sramota zbog toga. Ipak, nismo pričali mnogo o tome, samo je rekao da ne želi da me ostavi i da ću mu mnogo nedostajati. Kada sam ušla u avion, dobila sam poruku. Poslao mi je fotku njegove ruke na mojoj butini, a to je od one noći kad smo bili zajedno – ispričala je.

Po dolasku kući, Stela se još nekoliko puta čula sa tatinim najboljim prijateljem. Ipak, on se ubrzo vratio svojoj porodici.

– Nisam baš bila zainteresovana da ga zadržim. Nije mi se svidelo to što je moj tata mogao da sazna i to svakako nikuda nije vodilo. Tako da, nisam ni nastavljala dublji kontakt sa njim. Imao je svoju porodicu u Švedskoj. Koliko ja znam, moj tata to nikada nije saznao. Nikad mu nisam rekla i prilično sam sigurna da mu njegov prijatelj nikada nije rekao, jer su oni i dalje prijatelji – objasnila je influenserka.