in

Muškarac ju je častio PIĆEM u klubu, a posle nekoliko gutljaja završila je u HITNOJ: Nije mogla da hoda ni da priča

Mili Taplin (18), iz istočne Engleske, družila se sa prijateljima u noćnom klubu kada joj je prišao muškarac i ponudio da je časti pićem. Ona je prihvatila ponudu i uzela čašu koju joj je pružio, nakon nekoliko gutljaja rekla je da joj se ne sviđa jer je prejako.

Prošlo je nekoliko minuta i Mili se slošilo. Znala je da nije pijana i da je u pitanju nešto drugo. Uskoro više nije mogla da vidi lepo, hoda ili govori.

– Nisam osećala ruke, znala sam da nešto nije u redu. Pokušala sam da govorim, ali nisam mogla da izgovorim ni jednu rečenicu, samo sam nešto mrmljala – rekla je za lokalnu televiziju.

Prijatelji su brzo pozvali njenu stariju sestru, koja ju je odvela na hitnu, a tamo je stigla i njena majka koja je snimila ćerku u ovom stanju. Uznemiravajući video snimak na kojem se vidi kako Mili grči celo telo, majka je objavila na Fejsbuku kako bi upozorila druge roditelje na nove potencijalne opasnosti u klubovima. 

– Gledala sam je i razmišljala su joj dali, nikad nisam videla ništa slično. Sva je bila u grču – rekla je majka i dodala da su lekari posumnjali na koktel lekova – za paralizu i za nesvesticu.

Na sreću, devojčica se oporavila od svega, a ceo slučaj je prijavljen policiji kao i noćnom klubu gde se sve to dogodilo, prenosi “UNILAD”.