in

Marina je Vladimiru bila maćeha, a onda je ostala TRUDNA sa njim: Sada čekaju DRUGO dete, a evo kako je počela njihova ROMANSA

Marina je inača odgajala Valdimira od njegove sedme godine. Marina Balmaševa već ima ćerku sa 23-godišnjim Vladimirom, a njegovog oca Alekseja (47) je napustila njegovog oca Alekseja (47) kada je Vladimir još bio student – jer se zaljubila u njega.

Par, koji je danas u braku, iako nije jasno kada su se venčali, svoju je romansu započeo je tokom raspusta kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece. U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja je rekla: „Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. – Za novu trudnoću saznali smo na nasipu u Suhumiju (Crnomorsko odmaralište).

Komentari na mreži kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio. Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: ‘Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake – za novog muža.’

– Ali ima jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam – napisala je ona. Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

Njen bivši suprug Aleksej je ogorčeno rekao novinarima: „Zavela je mog sina – nikada pre nje nije imao devojku. – Nisu se stideli da se seksaju dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije bilo sa mojim sinom – rekao je za Dejli star.

 

Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavala, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo – rekao je Aleksej, Marinin bivši suprug i Vladimirov otac.

 

BONUS VIDEO