in

Marija je trudnica sa JEZIVIM talentom: Pokazala je šta može da uradi sa stomakom i malo je reći da su ljudi FRAPIRANI

Marija Simon, 26-godišnja majka četiri dečaka, u novembru 2022. godine, nakon što je saznala da će uskoro dobiti peto dete, obećala je da će sakriti neplaniranu trudnoću od bliskih prijatelja i porodice tako što će što duže uvući stomak. Sada je njena sposobnost da uvuče svoj ogroman stomak postala viralna na TikTok-u.

Ona je to uvek radila

„Uvek sam uvlačila stomak, radila sam to tokom svih trudnoća. Nije mi prvi put“, rekla je Marija. Ona i njen suprug Trevan, čiji sinovi imaju od 18 meseci do šest godina, očekuju prvu ćerku početkom maja. „Na početku ove trudnoće želela sam da to zadržim u tajnosti jer nisam želela da čujem bilo kakvu negativnost o bebi broj pet. Tako da sam provela dosta vremena uvlačeći stomak, a pošto su mi mišići tako zategnuti dole, to se zaista ne vidi”, objasnila je ona.

U procesu “usisavanja” stomaka, osoba stalno i intenzivno zateže mišiće gornjeg dela stomaka, zbog čega se stomak uvlači i izgleda ravno. Iako su nedavni izveštaji otkrili da je malo verovatno da će uvlačenje trudničkog stomaka štetiti fetusu, zbog slojeva masti i tečnosti koji ga okružuju, taj čin se ne preporučuje. Marija, koja nije znala da je trudna sve dok nije napunila 10 nedelja, skrivala je stomak od svojih najmilijih još 10 nedelja, ali u februaru, u toku njenog drugog tromesečja, ona i Trevan su se osećali dovoljno udobno da objave sjajne vesti za porodicu.

Fanovi su ostali u šoku

Njeni video snimci su imali više od milion pregleda, a gledaoci su ostali šokirani. U svom najpopularnijem videu ona se ruga hejteru koji je napisao: „Našla sam nekoga ko može da sakrije trudnoću bolje od tebe. Kao odgovor, Sajmon podiže njenu košulju da otkrije njen veliki trudnički stomak i peva: „Moram da je vidim“. „Gde je nestala beba“, napisao je izbezumljeni gledalac. „U redu, ali to je definitivno izgledalo kao mađioničarski trik, kao da ste upravo naduvali stomak“, zadirkivao je jedan gledalac, prenosi „Njujork post“.