in

Ljudi su ostalu u ŠOKU kada su saznali čime se STVARNO bavi ova PRELEPA influenserka kada ugasi KAMERU: “To je nepravda, uništavaš sebi život”

Ilejn Viktorija šokirala je sve svoje fanove kada je bez oklevanja otkrila da radi kao kaserka u jednom supermarketu.

Nemica koja se proslavila na TikToku kao plesačica, ali sve češće kači videa u kojima ističe svoju lepotu, priznala je da ima posao “kao i svi ostali”.

 

U videu koji je postao viralni hit sa preko 10 miliona pregleda, Viktorija objašnjava da je zaposlena i da svoj dan provodi za kasom. Međutim, ova prelepa plavokosa devojka nije očekivala da će veliki broj njenih fanova ostati u šoku posle ovog videa.

 

Kako se može videti po komentarima, velika većina smatra da devojka takvog izgleda i lepote poput ne treba da radi u prodavnici, već da se bavi modelingom i da reklamira skupe kozmetičke ili modne proizvode. 

“Šta ćeš ti za kasom? To je nepravda, uništavaš sebi život”, “Kupio bih zbog tebe 100 kilograma krompira samo da te gledam svakog dana”, samo su neki od komentara njenih zbunjenih i pomalo besnih obožavaoca.

 

On je kandidat za DEČKA godine: Prvo joj je rekao da NEMA potrebe da zove taksi, a kada je sela u njegova kola otkrila je kolika je on ŠKRTICA