in

Litre filera i hijalurona je ubrizgala u svoju ZADNJICU: Htela je da postane REKORDERKA, a zgrožena je šta je dobila

Juju Ferari, influenserka i manekenka iz Brazila, koja je pokušala da postane poznata po tome što ima „najveću zadnjicu na svetu“, sada se kaje zbog svog izbora.

U stvari, Juju je potrošila neverovatnu sumu od preko 47 hiljada evra na plastičnu hirurgiju kako bi uvećala zadnjicu, uključujući ubrizgavanje skoro dva litra filera uključujući industrijski silikon u novembru prošle godine. Međutim, rezultat postupka je bio lošiji nego što je očekivala i ostala je sa visećom zadnjicom.

 

 

Juju je za The Sun rekla da se nadala da će imati najveću zadnjicu na svetu, ali da je umesto toga dobila izobličen izgled koji mrzi. Nažalost, ovo nije bio njen prvi estetski zahvat jer je od svoje 20. godine na operacije poput povećanja grudi, liposukcije, implantata zadnjice i botoksa potrošila oko 92 hiljade evra.

 

 

Juju je priznala da je osećala jak bol i da je bila veoma umorna nakon injekcija koje je primila, ali joj je osoba koja joj je dala injekcije rekla da nema rizika. Nažalost, silikon je doveo do pucanja kože i sada ima opušteno dno što joj stvara probleme. Uzimajući u obzir sve navedeno, Juju upozorava druge ljude da se ne upuštaju u ovakve postupke bez temeljnog istraživanja i razumevanja mogućih posledica.

 

 

Iako su estetski zahvati postali popularni, treba se zapitati po koju cenu želimo da dobijemo “savršen” izgled. Kao što je ovaj primer pokazao, zdravlje i dobrobit tela su važniji od trendova i izgleda.