in

Letovanje iz snova pretvorilo se u TRAGEDIJU: Turisti pronađeni MRTVI u ekskluzivnom hotelu, uzrok smrti otkriven tek posle MESEC dana!

Kada krenemo na letovanje, poslednje što očekujemo jeste da će nešto strašno poći po zlu. Uplatili ste hotel, očekujete tamo apsolutnu sigurnost, ali to i nije uvek slučaj.

Za samo jednu noć, troje američkih turista je izgubilo živote  u ekskluzivnom letovalištu na Bahamima. Majkl (68) i Robi Filips (65), kao i Vinsent Kjarela (64), pronađeni su mrtvi u svojim sobama u rizortu “Sandals”. 

Niko nije znao tačan uzrok smrti ovih ljudi, pa je tako misterija trajala duže od mesec dana.  Sada su vlasti saopštile uzrok smrti troje turista koje je odmor u luksuznom letovalištu koštao života.

Troje Amerikanaca preminulo je od trovanja ugljen-monoksidom, a policija trenutno istražuje kako su se tačno otrovali. Hotel je kratko saopštio da je u pitanju bio izolovani incident.

– Slomljeni smo zbog ove nezamislive tragedije. Vlasti su istragom utvrdile da se dogodio izolovani incident u jednom objektu u kojem su se nalazila dva apartmana. Incident nije povezan sa sistemom za rashlađivanje ili ventilaciju čitavog kompleksa, niti sa hranom i pićem -saopštio je hotel.

U saopštenju se dodaje da su u sve sobe, zbog jezive smrti troje gostiju, postavljeni detektori ugljen-monoksida “iako to zakon ne zahteva”.

BONUS VIDEO