in

Leskovčanin je objavio Tvit u kome govori da ga OTPRATE svi koji mu se podsmevaju jer pravi AJVAR da bi PREŽIVEO “Baš me briga šta vi mislite o tome, ja nemam MILIONE”

Ivan Krstić iz Leskovca je jedan običan čovek iz naroda. Pravi ajvar, kako kaže, da bi preživeo zimu i time platio drva, a nekom to smeta pa zovu nadležne organe da ga prijave i podsmevaju mu se.

Ivan je odlučio da svoju priču podeli  na Tviteru.

– Aj nešto da razjasnimo! Oni koji se smeškaju i podsmevaju što ja pravim ajvar i kome to smeta može da uradi dve stvari! Da me otprati ili da ćuti. Ako je to sramota i ako vam smeta, primenite opciju otprat, blok ili sta god! Baš me briga šta vi mislite o tome! Ja nemam milione – počeo je Ivan da tvituje.

printscreen/Tviter

 

– Kad nemam, ja zamolim da mi neko pomogne i smatram da to nije sramota! Da nije bilo mnogih odavde (sa Tvitera), ponekad ne bih imao ni za hleb! I beskrajno sam zahvalan. Ako vam smetam, otpratite me i – gotovo. Nikoga ne teram na silu da kupi već se trudim da sve bude ful kvalitetno i ukusno i da svakoga ispoštujem – rekao je Ivan.

printscreen/Tviter

 

– Prema tome, dragi moji prijatelji, ja sam to što jesam i ne stidim se. Nisam kriv što sam se razboleo i što moram da preživljavam punih sedam godina i što vas ovde molim da mi pomažete. Mozda će doći vreme kada ću ja nekome pomagati! I hoću. Ponosim se na svoja dobra dela i i poštujem sve vas ponaosob koji ste mi pomagali i pomažete. Umem da poštujem i cenim sve do jednog. Hvala vam! Vaš krcko – glasio je kraj ovog tvita.

printscreen/Tviter

 

"Tukao me je,  a ja više nisam želela da budem džak za udaranje": Bivša devojka tenisera ZVEREVA ispričala jezive detalje o nasilju koje je preživela

Dobili su PRELEPE blizance: Njihova radost nije predugo trajala, MORALI su da se OPROSTE od jedne bebe