in

Kupili su POLOVNU sofu, a nekoliko dana kasnije usledio je ŠOK: Nakon što im je zapao DALJINSKI smučio im se život kada su ugledali šta je sve bilo u komadu nameštaja

Džes Luiz i njen dečko kratko su uživali u svom novom kauču. Nedavno su došli do odvratnog otkrića. Tragajući za daljinskim upravljačem za televizor, pronašli su mini deponiju smeća – “uspomenu” na nekadašnje vlasnike nameštaja. 

Žena iz Irske je na Fejsbuku objavila zastrašujuću sliku svog otkrića.

– Izvukli smo ne stotine, već hiljade eksera raznih veličina – pisalo je.

– Ne znam koliko su im brzo rasli nokti, ali mora da su uzeli neku vrstu dodatka za brži rast. Ili su imali 10 dodatnih pari ruku i stopala i sve su to bacali u sofu – sarkastično je rekla Džes.

Međutim, ovo nije bio kraj sumnjive avanture. Par nije mogao da ga ostavi tako i počeo je da ga usisava.

-Bože moj, nikad u životu nisam bila toliko zgađena – priznala je.

Odvratno otkriće 

– Pronašla sam sofu pristojnog izgleda, a kada sam je donela u kuću, sve je delovalo super, nisam osetila miris dima ili bilo šta drugo – objašnjava ona.

– Istina je izašla na videlo kada je moj partner počeo da traži daljinski… Kada je zavukao ruku u kauč, osetio je nešto grozno. Osim daljinskog upravljača, našao je pregršt omota slatkiša i eksera i isečenih noktiju – priseća se Irkinja.

– Ovo nije normalno. Jeste li sigurni da ovi ljudi nisu serijske ubice?- glasio je jedan od komentara.

Viđala je DECU po gradu koja liče na njega: Šokirala je činjenica da je njen bivši MUŽ "sejao" naslednike, a ova žena se plaši onog najgoreg!