in

“Izdaja VEKA, ne znam šta da RADIM”: Žena je od strane svog muža gurnuta u KANDŽE drugog muškarca, a razlog je “STROGO POSLOVAN”!

Počeću od početka. Muž radi u velikoj kompaniji, šef mu je momak koji voli žene. On je razveden, moj muž kaže da on “spavao” sa poslovnim partnerkama, ne kaje se zbog avantura na raznim putovanjima. Da se ​​razumemo, on je četrdesetogodišnji momak, veoma zgodan i negovan. I meni se dopao. Znam da sam mu zapala za oko na jednom od korporativnih događaja i od tada me moj muž nerado me vodi na takve sastanke.

Prošle godine, u leto, kompanija mog muža je proslavila godišnjicu i priređena je zabava u restoranu na jednom imanju u blizini grada. Ceo objekat je bio na raspolaganju kompaniji radi bezbednosti u slučaju pandemije. Ovog puta moj muž je insistirao da idem, što je već bilo čudno. Objasnio je da je to važan događaj, i da ne treba da ide sam. Prepustila sam se. Tokom žurke stalno mi je sipao alkohol, iako zna da ne treba da pijem. I moj muž je stalno nestajao, ostavljajući me na miru, njegov šef se konačno zainteresovao za mene.

Momak je simpatičan, priča sa njim na zaista zanimljiva način i zna kako ženu da osvoji. Bila sam pijana već, predložio mi je kratku šetnju. Bilo je lepo letnje veče, žabe su kreketale, seli smo na travu na njegovu jaknu, i tako je počelo. Mnogo me je sramota, ali tada nisam mogla da odolim. I pored ove bare moj muž nas je uhvatio.

Bilo je strašno, nemoguće je to opisati. Moj muž se, međutim, pribrao, pozvao taksi i odvezli smo se kući. Osećala sam se kao pretučen pas. Sledećeg dana mamurluk je bio dvostruki. Muž je ćutao kada sam htela da razgovaram sa njim, samo je odmahnuo rukom i rekao da nije trebalo da mi sipa alkohol jer je znao da ne mogu da pijem. Doživela sam pravi šok, jer sam mislila da će se završiti razvodom i velikim skandalom. On je, međutim, prešao na dnevni red. Čudno, bio je prilično dobro raspoložen. Nisam znala šta da mislim o tome.

Posle nekog vremena tražila sam naše fotografije sa odmora na njegovom telefonu. Našla sam fotografije sa zabave, moje sa njegovim šefom, pored onog jezera. Zanimljivo, slikano od samog početka. Znači znao je da idemo tamo, mogao je ranije da reaguje… Ali ja sam se plašila da pitam. Takođe nisam želela da diram ove fotografije.

Pre mesec dana sam razgovarala sa svojom prijateljicom, suprugom muževljevog prijatelja, sa kojom zajedno rade u istoj firmi. I pitala je da li je situacija mog muža raščišćena jer je čula da njegov šef želi da ga izbaci iz kompanije. Nisam čula ništa o tome, ali mi je sinulo. Sastavljam dva i dva i imam nejasan osećaj da sam bila mamac. Da me je muž namerno gurnuo u gazdine šape da ga navučem, jer ako otkrije fotografije, to bi bio kraj njegove karijere. I šef mog muža je mislio, i to s pravom, da se ja ne bih hvalila seksom pored bare, čak i da je moj muž ok sa tim.

Ne mogu da prestanem da mislim o tome. I ne znam šta da radim? Uostalom, nisam bez greške. Ostaviti kako jeste? Muž tu priču i ne pominje. Da li bi trebalo da započnem razgovor i saznam istinu, što može rezultirati našim razvodom? Očajna sam i tražim mudar savet.

Eva“.

Bio je na PRAVOM mestu u PRAVO vreme: Ovog policajca su proglasili HEROJEM, pošto je uhvatio bebu BAČENU sa balkona