in

Istetovirao je CELO telo, ubacivao implantate: Sada umesto ruke ima vanzemaljsku kandžu

Teško ga je prepoznati na fotografijama pre nego što je počeo. Sada je smislio modifikaciju koju niko drugi nema. On sada želi da mu udovi izgledaju vanzemaljski.

Marselo „B-boj“ De Souz Ribeira (40) iz Rio de Žaneira, ima preko hiljadu tetovaža, uključujući i tetovirane očne jabučice. Čovek takođe ima očnjake, kožne implantate i račvast jezik. 

B-boj koji predaje ples počeo je da menja svoje telo sa 15 godina. Tada je napravio tetovažu sa rečju “hip-hop”. Vremenom je odlučio da je njegovo telo materijal za umetnost, a sam je kao hodajuća izložba. Većinu svojih tetovaža sam je radio, uključujući i očne jabučice. Jednog dana je otišao do ogledala i odlučio da želi da tetovira očne jabučice. Zgrabio je mašinicu i mastilo. Uveče su mu već bile obojene očne jabučice.

Od tada ima silikonske implantate u ruci i metalne zube očnjaka – za koje tvrdi da ne utiču na ljubljenje.

– Mnogo je ljudi koji pitaju: „Zar vas se vaša deca ne plaše?“ Moj odgovor je ne, jer su odrasli gledajući me takvog kakav jesam – rekao je jednom.

Pored tetovaža, pirsinga i implantata, Marselo stavlja i druge modifikacije. Nekoliko godina ranije, stavio rajsferšlus produžavajući tako svoja usta.

BONUS VIDEO