in

Imala je skoro 400 kilograma kada je shvatila da će UMRETI ili SMRŠATI: “Osećala sam se ODVRATNOM i neprihvaćenom, nikome ovo ne želim”

Amber Račdi, koja je dostigla 376 kilograma, proslavila je ceo svet prekretnicom u životu koju je doživela sa samo 24 godine.

Nova slika mlade žene u ovoj ne tako lepoj priči ali sa srećnim krajem, zadivila je sve. 

Printscreen/Youtube/ShowBiz Trend

 

 

Ameber se nije osećala prihvaćenom i lepom iako je u vreme prekomerne kilaže imala dečka koji joj je pokušao pomoći, ipak njena želja za hranom je bila jača.

Međutim TV emisija pod nazivom “Moj život sa 300 kilograma” pružio joj je priliku da prevažiđe sve strahove i istraje u nameri da izgubi prekomerku kilažu. 

Kako navodi ona je oduvek imala višak kilograma, tačnije od svoje pete godine. Kako je odrastala, sve je bilo gore, te nije mogla stajati duže od pola sata.

Printscreen/Youtube/tlc

 

Kada je imala samo 23 godine, njena kilaža je dostigla 376 kilograma.

Tvrdi da se osećala odvratnom i da je najgore nešto što je uradila sebi to što je utehu nalazila u hrani. 

Uz pomoć doktora i svih osoba koji su bili uključeni u njeno mršavljenje, ona je izgubila više od 190 kilograma do kraja emotiovanja emisije o njoj. 

 

 

Kada joj se život vratio u normalno stanje, napokon je radila sve što nekada nije mogla, ali je tadašnji dečko u tom momentu raskinuo sa njom. Ipak, ona nije posustala, niti je pomišljala da se vrati hrani. 

 

 

Sada je influenserka jer svi koji imaju problem sa kilažom pomno prate njene savete. 

BONUS VIDEO