in

Ima 50 GODINA, a jure ga TINEJDŽERKE: Mnogi misle da ju dušu prodao ĐAVOLU, a on tvrdi da je sve do načina ISHRANE

Tajnu svoje mladosti pripisao je „neobičnom” načinu ishrane.

I dok su neki doneli odluku da dostojanstveno ostare, pojedinci se podvrgavaju estetskim zahvatima ili koriste razne kreme i druge preparate kako bi usporili ovaj proces. To nije slučaj sa Šejnom Sterlingom, koji svoj neverovatno mladalački izgled pripisuje isključivo ishrani. I ne bilo kakva dijeta. Naime, Šejn je na TikToku osmislio video na kome se vidi kako izgleda u svojim pedesetim, otkrivajući da nije jeo kuvanu hranu 5 godina. To bi, tvrdi, mogla da bude tajna njegove mladosti.

Čovek koji dolazi iz Teksasa jede isključivo sirovu vegansku hranu,a u videu koji je za kratko vreme pogledalo preko milion ljudi, objasnio je kako je prestao da jede namirnice poput mesa, hleba, jaja, zob, krompira, ulja od semena, šećera, mlečnih proizvoda i žitarice. Uglavnom jede raznovrsno voće i povrće i, kako kaže, „zbog toga se oseća i izgleda mnogo bolje“. Šejn je izazvao nevericu kod mnogih korisnika, a na jednoj od fotografija uporedio je svoj izgled danas i pre 20 godina.

Ističe da njegova dijeta deluje na sve i da neće uspeti samo iz „psiholoških razloga”. “Potražite ishranu najdugovečnijih kultura. Čak 95-99 odsto njih su vegani. Pleme Hunza se uglavnom zasniva na sirovom voću”, objasnio je on. Dok pokazuje rezultate svog režima, Šejn izgleda zadovoljan svojim uverenjima, a ostali su čak u šali dali do znanja da to nikada ne bi izabrali. „Imam 143 godine i jeo sam Mekdonalds samo poslednje 62 godine“, našalio se jedan korisnik.