in

I kamen bi zaplakao! BOLNE majčine reči paraju nebo: Mladić iz Bečeja je stradao u blizini kuće, a sahranjen sa LOPTOM

Jovan Marić (27) iz Bečeja u utorak je nastradao na bizaran način, svega par minuta od svoje kuće. Naime, vraćajući se s posla oko tri sata ujutru, Jovan je zgazio u baru u koju je upao deo strujne žice i na mestu poginuo.

Mladić je kobnog dana radio u trećoj smeni u fabrici u Bečeju. Njegov mladi život ugasio se nesrećnim sticajem okolnosti kada ga je drug oko tri sata ujutru dovezao kolima i ostavio nadomak kuće, u bečejskom naselju Novo Selo, gde su se razišli.

– Jovan je izašao iz automobila, napravio par koraka i zagazio u jednom momentu u baru u kojoj je bila strujna žica. Sudbina je htela da ugazi baš na mesto gde je pala žica koja se otkinula sa stuba i visila. On ju je zakačio rukom i nogom. Sve se dogodilo blizu njegove kuće. Verujte, u šoku smo. I dalje ne verujemo da se to desilo našem Jovanu – priča detalje ove bizarne nesreće jedan komšija i dodaje da je Jovan na mestu nesreće odmah preminuo od posledica strujnog udara.

Tragedija je ogromna i zavila je Bečej u crno. Zatekla je sve koji su ga poznavali, a prijatelji i rodbina, skrhani od bola, jedva imaju snage da govore o onom što se desilo.

Ocu Nikoli i majci Ireni najteže.

– Dušo moja, sine moj! Zar misliš da možemo da živimo posle tebe? Kako, reci nam kako? Bezbroj puta su tebi mama i tata govorili kako! Reci ti nama sad – bolne su reči majke izrečene dok su telo njenog sina spuštali u raku.

Beživotno telo stradalog mladića pronašao je komšija iz susedne ulice koji je prolazio tuda sa sinom. Odmah je pozvao policiju.

– Da tragedija bude veća, čovek koji je pronašao Jovana doživeo je pre par godina veliku nesreću, kada mu je ćerku udario automobil i usmrtio je – priča jedna meštanka Bečeja, koja je još uvek u šoku.

Jovanov prijatelj kaže da su mladog Marića svi voleli.

– Bio je vredan, pošten i omiljen u društvu. Fudbal mu je bio pasija i često smo ga igrali. Bio je dobar drug i spreman da svima pomogne. Ostavio je veliku prazninu u našim životima. Njegov odlazak slomio je srca mnogih. Neka ga anđeli čuvaju. Zauvek ću ga pamtiti po lepim i dobrim trenucima -ističe mladićev prijatelj.

Sahranjen sa fudbalskom loptom

Jovan Marić je sahranjen u četvrtak na pravoslavnom groblju u Bečeju sa fudbalskom loptom u bojama zastave Srbije i grbom. Na večni počinak ispratio ga je veliki broj žitelja, kao i kolektiv Tehničke i Osnovne škole “Šamu Mihalj“u Bečeju, kolege iz fabrike u kojoj je radio.

Nakon što se vratila iz MRTVIH, odlučila da ispriča šta se dešava kada čovek UMRE: Videla sam svog DEDU, a onda sam primila ove PORUKE!