in

Huligani upali na teren i napravili HAOS: Nakon što su brutalno PREBILI sudiju, ljuta navijačka masa je napala i ŽENU koja je bila pomoćnica na terenu

Domaći navijači su preskolili ogradu i napali sudije posle postignutog drugog gola gostiju.

Vatreni navijači Budućnosti, nezadovoljni suđenjem su upali na teren i napali sudijsku trojku. Pesnicama su počeli da ih udaraju i jure svuda po terenu. Na snimku se vidi kako igrači štite nesrećne sudije, ali uprkos tome nezadovoljna masa je uspela da zada udarce.

Delegat meča Adel Avdić napisao je u izveštaju da je policija stigla tek u 60. minuti na stadion, te dodaje da je potpuni haos nastao kada su gosti postigli drugi pogodak.

– Nakon toga gola nastaje opšti haos gde u teren ulaze domaći navijači. Nakon napada na pomoćnog sudiju Muamera Tupajića, isti je zadobio lakše povrede glave i grudnog koša. Navijači su zatim krenuli prema glavnom sudiji Almiru Kariću koji je dobio udarac nogom, a napadnuta je i žena sudija Amina Džibrić. Nakon toga desio se napad i na mene, a prilikom izlaska sa kapije stadiona napadnu smo od NN osobe gde je udarac dobila Amina Džibrić u predelu nosa. Pod pratnom MUP-a smo izvedeni iz Živinica – stoji između ostalog u izveštaju koji prenosi Kurir.

Šta mora da se desi u glavi rmpalija koji napadaju ženu na terenu? Ovaj čin je stvarno za giljotinu i najgoru osudu.

"Ljudi, šta da radim?": Smanjila je grudi, platila 8.000 EVRA i posle DEVET MESECI desilo se nešto što nije mogla da SANJA ni u najluđim snovima