in

Evo kako izgleda stvarni život, onaj koji se ne vidi na mrežama: Popularna blogerka otkrila mračne tajne koje se kriju iza SAVRŠENSTVA

 

Društvene mreže često nam pružaju iskrivljenu sliku stvarnosti, gde su svi zgodni, srećni, zadovoljni i jednostavno uživaju u životu.

Da je realnost u većini slučajeva poptpuno drugačija dokaz je i vieo koji je popularna blogerka postavila na društvenom mreži Tik Tok.

Snimak koji je Kejla postavila ima više od tri miliona pregleda, a ona kaže da joj je cilj da normalizuje nesigurnosti i mane koje svako ima, koliko god on na društvenim mrežama izgledao savršeno.

– Ovo je samo podsetnik da nije sve onako kako se čini na društvenim mrežama – rekla je ona.

– Imam samo jednu drugaricu, iako sa mojih Tik Tok snimaka ne biste to pomislili i većina misli da imam ogroman krug prijatelja. Istina je da sam 99 odsto vremena sama.

-Dalje, zbog mog izgleda mnogi misle i da imam bogat ljubavni život. Istina je da imam nizak libido i da često imam periode kada ne želim intimne odnose – kaže ona u snimku.

– Iako često delim slike i snimke svog istreniranog tela, istina je da patim od telesne dismorfije, zbog čega mnogo vremena provodim brinući o “manama” na svom telu.

Njena objava brzo je prikupile brojne pozitivne komentare, a mnogi su joj zahvalili što tako javno i otvoreno deli svoja iskustva.

– Hvala ti što podižeš svest o ovome, jer takve objave zaista mogu loše da utiču na psihu – komentarisla je jedna korisnica.

Došla je na posao obučena OVAKO i momentalno je dobila otkaz: "Žao mi je sestro, ali moraš da znaš da je to NEPRIMERENO"