in

Dve godina je u vezi sa dečkom i još se nisu poljubili: “Imam svoje standarde, samo se grlimo”

Par je u ljubavnoj vezi, ali još uvek nisu razmenili nežnosti. Kindel je na društvenim mrežama podelila video u kojem objašnjava svoj stav o intimnosti sa svojim dečkom, rekavši da je hrišćanka i da ne namerava da ljubi nikoga dok se ne uda.

– Imam skoro 24 godine, i moj dečko i ja. On je moj prvi dečko, izlazimo skoro dve godine i nikada se nismo poljubili. I pre nego što me nazoveš čudnim i sve te gluposti, jer mi to stalno govore, mi smo hrišćani. Čuvamo se za brak i imamo granice – objašnjava devojka. Kaže da ne želi da ljubi nikoga osim svog muža. – Što se mene tiče, ne želim nikoga da poljubim osim ako to nije moj muž jer osećam da je to posebna stvar – kaže ona.

 

Kindel je dodala da misli da je “zaista kul” što se ona i njen dečko ne oslanjaju ni na šta fizičko da bi održali svoju vezu. – Mislim da je to kul i nije me briga šta neko od vas misli, jer me svi mrze zbog toga, ali jedina osoba koja me voli je Bog, u redu? I naš brak će biti blagosloven, samo da kažem – kaže.

Osim kritičara, bilo je mnogo onih koji su je u komentarima hvalili jer je ostala pri svom uverenju. – Hvala vam. Prilikom raskida sa bivšom, pitao me je da li zaista verujem da će neko imati iste standarde kao i ja – podržali su je. – Držite visoke standarde. Pravi muškarac će ih poštovati. Nema sumnje – dodali su.

– Suprug i ja se nismo ljubili dok smo bili u vezi – podelili su slična iskustva. – Naš prvi poljubac je bio na oltaru! Zabavljali smo se 2 godine, vereni 8 meseci i u braku 2 godine – napisali su. – Da li se rukujete kada se vidite? – upitao ju je neko. Ali u drugom videu otkrila je da se ona i njen dečko još uvek grle.