in

Dilema čoveka koji je saznao ISTINU “Da li treba da kažem njenom mužu da ga je VARALA sa mnom”

Internetska platvofma Redit, omogućava da njeni korisnici komentarišu teme koje žele. Na toj mreži se  intenzivno komentariše problem korisnika pod nadimkom “zmoyer32” koji traži savet jer je otkrio da je žena koju je povremeno viđao – udata. Reč je o problemu koji je podelio mišljenja među korisnicima.

Jedni govore da bi voleli da znaju da li je njih neko prevario, drugi smatraju da bi “zmoyer32” trebao zaboraviti na celu stvar jer će njegovo priznanje verojatno završiti fizičkim obračunom.

– Trebam ili reći muškarcu da ga je njegova supruga prevarila sa mnom? Imam 24 godine i pre nekog vremena počeo sam izlaziti s dve godine starijom devojkom. Hodali smo zajedno oko tri meseca, ali smo nakon vremena prekinuli. Par meseci kasnije ponovo smo počeli pričati i nastavili smo se viđati oko šest meseci. Juče sam saznao da je devojka bila verena još 2018. godine i da se udala prošle godine!

 Razgovarao sam s njom o tome i naravno rekao joj da se više ne možemo viđati. Rekao sam joj da mora biti iskrena sa suprugom i reći mu što je učinila. Ne poznajem njenog supruga jer ne živimo blizu, ali znam kako se zove. Ona je rekla da će reći suprugu za prevaru, ali mislim da će lagati i reći mi da mu je rekla iako to neće učiniti.

– U prošlosti sam bio žrtva prevare i znam kako je biti na drugoj strani. Ja bih želeo da znam na njegovom mestu. Ne znam koji je pravi način da to učinim. Kako bih se trebao ponašati u ovoj situaciji?

Jedan od komentara je bio:

– Definitivno mu reci. On zaslužuje da zna. Sumnjam da si ti jedina osoba s kojom je imala aferu. Isto bi vredelo i u situaciji da je muškarac prevario ženu. Prevareni ljudi trebaju znati. Pošalji mu delove vaših razgovara kao dokaz, savetovao mu je korisnik pod nadimkom Familiar_Ticket_1628.

S druge strane korisnica Mayasophia05 smatra da to nije njegov cirkus, da mu je najbolje prekinuti vezu i nastaviti sa svojim životom bez uplitanje u probleme ovog bračnog para.

Šta vi mislite?

Niko joj ne veruje da je MLADA, tvrde da SIGURNO ima 50 godina, a možda i VIŠE: Konačno joj je PALA KLAPA pa je hejterima poručila OVO