in

Dijana Đoković okrila TAJNU koju je godinama čuvala: Za ovu priču iz njenog života NIKO nije znao

Roditelji Novaka Đokovića dugo su sve ulagali u najstarijeg sina i bili mu najveća podrška na početku teniske karijere, a Nole nikada nije zaboravio da istakne kolika je njihova žrtva bila.

Dok ga je otac pratio na brojne turnire i bio prisutan u medijima tokom cele njegove karijere, majka Dijana bila je ta koja se uvek držala po strani.

U poslednje vreme, Dijana je uz svog supruga Srđana počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina Novaka.

Alo! Vladimir Marković

 

Ipak, tokom gostovanja u emisiji “Balkanska ulica” Dijana i Srđan prvi put govorili su više o sebi, pa je tada tajna Dijane Đoković izašla na videlo.

Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica.

Ipak, Dijana kaže da je to ime lepo, ali da ne želi da je iko tako zove i u javnosti. Takođe, u privatnosti svog doma želi da ostane ono što je godinama bila – Dijana Đoković.

Njegova životna priča je prava SAPUNICA: "Kada sam napunio 21. godinu sestra mi je otkrila ko je moja PRAVA MAJKA"

"DOJIM DEČKA i to je pravo EROTSKO iskustvo": Lana ŠEST puta nedeljno ima poseban "TRETMAN" sa svojim partnerom, a evo kako je došlo do taga!