in

Devojka morala na HITAN put van zemlje, dečka i mamu ostavila SAME u stanu: Kada se vratila zatekao je ŠOK i razočarenje, ali tu nije bio KRAJ

Život piše romane, možda i ne tako lepe, sa srećnim krajem, ali definitivno da se kroz vreme isprepletu, triler, romantika, horor i drama. 

Priča koju je Vanesa podelila na svom TikToku situaciju koja je zadesila, te mnoge ostavila u šoku. 

Prema njenim rečima, kada je otišla na put u Meksiko ostavila je majku sa svojim partnerom Džonom. U jednom trenutku su je dočekale jezive vesti – njena majka je zatrudnela sa njenim dečkom.

– Nisam mogla da verujem kad mi je priznala šta su uradili – ispričala je Vanesa u potresnom TikTok videu. 

Naime, nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika s putovanja nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka joj je uznemireno plakala, ali Vanesa je mislila da je to normalna reakcija na takvu vest.

 

 

 

Nakon dva dana, ona se ponovo čula s mamom koja je bila još uznemirenija, pa ju je naterala da joj kaže šta se događa

– Šokirano sam je pitala da mi ponovi, a ona mi je samo rekla da je dete Džonovo – istakla je Vanesa.

Ona se vratila ranije iz Meksika kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije uspela da pronađe.

 

– Sklonio mi je odeću da bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati inače ću ga prijaviti policiji. I njega i majku sam blokirala na svim društvenim mrežama i nismo više ni u kakvom kontaktu. Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega – naglasila je nesrećna žena.

Nakon što je ispričala svoju priču na društvenim mrežama rekla je da su joj se javile brojne žene koje su se zabavljale s njenim dečkom dok su bili zajedno, kao i da nisu bile svesne da je on zauzet. Jedna je čak bila i u vezi s njim. 

 

 

Vanessu su mnogi na društvenim mrežama upitali da li se osvetila mami i bivšem, ali ona je rekla da smatra da nije na njoj da im sve osvećuje, već da će karma odraditi svoje.

– Ne dajte da vam iko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje – napisala je.