in

Dečko joj je dao SPISAK PRAVILA, morala je da bude kući pre mraka: Dame, neka vam priča ova bude za nauk – ovo je ZLOSTAVLJANJE!

Psiholozi, terapeuti i stručnjaci za odnose i veze često upozoravaju na takozvane ‘toksične ljubavne veze’ u kojima je jedan partner izrazito dominantan i na neki način, fizički, psihički ili verbalno, maltretira drugog.

Nakon što je nedavno i na TikToku pokrenuta rasprava o toksičnim odnosima, jedna je devojka pokazala i kako takav odnos izgleda u praksi.

Objavila je i popis ‘pravila ponašanja’ koji joj je bivši dečko napisao pre nego je otišla da studira u drugi grad.

U videu s naslovom ‘Da se barem šalim…’ Tiktokerka  je pročitala svih 11 pravila u kojima između ostalog stoji i da svaki njen outfit moraju da odobri on ili njegova mama, te da svaku veče morala da bude kod kuće pre 21 čas.

Njen je video u dva dana pogledan neverovatnih 2.7 milijuna puta, a u njemu kaže i da nikada nije smela isključiti svoju lokaciju na mobilnom; tako da on u svakom trenutku zna gde je. 

Morala je da se drži dalje od svih muškaraca i uvek je morala da nosi prsten koji joj je dao. Zabranjeno joj je bilo i nošenje uske garderobe,  a pratiocima je naglasila da je takvo ponašanje zlostavljanje i da nikad sebe kao ona ne uvere u suprotno. 

Morala je i momku da se javlja na fejs tajm svaki put kako bi se uverio da je kod kuće. 

 – To je emotivno zlostavljanje, a ako ste u sličnoj vezi ili proživljavate bilo koji oblik nasilja, postoje mnoga mesta na kojima možete potražiti pomoć – poručila je.

– Ovo je strašno, drago mi je što si uspela shvatiti da nije normalno, i da si izašla iz toga – napisala joj je jedna žena u komentarima u kojima su mnoge devojke ispričale i vlastita, više ili manje strašna iskustva iz takvih toksičnih veza. 

 

Od "igračke do plačke": Sama je ošišala POMERANCA, nakon toga ličio je na PACOVA, a usledilo je nešto još gore!