in

Da li je RAKIJA ili neki drugi OPIJATI? Internet se usijao zbog AUSTRALIJANKE koja je “CIRKALA” sa babom!

Lusi je probala rakiju i očigledno se jezivo napila. S obzirom da verovatno nije mogla ni pretpostavi kako rakija deluje na one koji je prvi put probaju, njeno ponašanje je bilo i više nego upitno, a osoba koja je prati je sve zabeležila kamerom.

Korisnici na TikToku su se u principu veoma dobro zabavili, pa iz opisa videa saznali su da se Lusi malo zaigrala s porodicom svog dragog.

“Ako vam gospođa nije iz Evrope, nemojte da joj date da pije rakiju s vašom porodicom ceo dan”, napisala je Lusi.

Manekenka je otkrila da se punih sedam sati družila sa babom svog partnera i pićem kojim ovdašnji ljudi zaceljuju duše, leče razne bolesti, čiste prozore, skidaju telesnu temperaturu…

 

Lusin video je ubrzo postao viralan na ovoj društvenoj mreži, a komentari su se samo nizali:

“Draga, pustili su te da piješ raketno gorivo. Nama je uvek beskrajno zabavno da nagovoramo prijatelje koji nisu s Balkana da probaju rakiju bez prethodnoga upozorenja, a sada znaš i zašto”, napisala joj je jedna devojka u komentarima, druga je dodala: “Hahahaha, tako je to kad preteraš sa rakijom”, treća osoba se nadovazala: “Nisi ni prva ni poslednja koja je ovako prošla posle par čašica rakije”…

Naravno bilo je i onih koji misle da devojka nije konzumirala samo rakiju, ali s obzirom da je neiskusna kad pričamo o ovom piću, mi smo joj poverovali.