in

ČUDNE SITUACIJE NA TINDERU: Devojka je objasnila kako je dečko UNAJMIO za ROĐENDANSKU zabavu!

Ipak, iskustvo jedne devojke, pokazalo se kao i više nego neuobičajeno. 

Jedna devojka  je tako na TikToku ispričala da je bila spremna na mnogo toga, ali ne i na ono što je doživela sa dečkom kojeg je upoznala preko Tindera.

– To čak nije bio moj najgori spoj, ali je definitivno bio najčudniji… – rekla je u videu na svom profilu.

Tada je, kaže, živela u zapadnom Los Anđelesu, a Tinder je u to vreme postao jako popularan pa je i sama odlučila da isproba aplikaciju.

– Brzo sam se počela da se dopisujem sa jednim dečkom koji me odmah na početku pitao koliko sam spontana – priča, a sebe baš i ne bi opisala kao spontanu,pa je bila izuzetno znatiželjna zašto je to pita.

Već sat vremena kasnije, on je došao po nju pa su se otišli da se provozaju, a usput su razgovarali kako bi saznali više jedno o drugom.

– Završimo konačno u jednom jako lepom restoranu na litici, a on me uvede u privatnu stražnju prostoriju s neverovatnim pogledom i desetak ljudi za stolom; koji se okreću prema nama i govore: Super Rajane, napokon si je doveo!… 

Ništa joj nije bilo jasno, ali je ubrzo shvatila da su došli na rođendansku zabavu njegove mame i da je on svima rekao da su već neko vreme u vezi.

– Očajnički je želeo da mama i njeni gosti misle da je u vezi pa sam nakon par pića napravila pravi mali igru, tvrdeći da sam studentkinja prestižnog Pravnog fakulteta – ispričala je, a svima se, kaže svidela pa joj je on na kraju večeri zahvalio za sjajan šou i pitao je da li bi ponovo prisustvovala porodičnom druženju kao njegova djevojka,  što bi joj on, podrazumeva se platio…

– Otišla sam na još tri sastanka i zaradila nešto novca… – ispričala je, video brzo postao viralan, a svi su se pitali šta se dešavalo na ostalim sastancima.

 

"Voleti drugog čoveka znači razumeti ga" Ove reči Vladete Jerotića pročitaćete dva puta, evo šta često zaboravljamo!